Diensten

Petra van der Velde van Contactmakker levert woord en beeld. Zij verzorgt verschillende no-nonsense teksten in alle tekstvormen voor al uw off- en online uitgaven. Zij is specialist in horen, zien en schrijven.

Door middel van een gesprek proeft, ruikt, ziet en beleeft ze uw bedrijf, product, persoonlijkheid of dienst, welke door de uiteindelijke tekstproductie bij uw doelgroep duidelijk en op een aantrekkelijke manier onder de aandacht wordt gebracht. Alle brokjes informatie vormen de puzzelstukjes voor de tekst. Mogelijk aangevuld met beeldmateriaal maakt dat de puzzel; het verhaal, compleet.

In principe werkt Contactmakker tegen een uurtarief (exclusief 21% btw). Afhankelijk van de opdracht kan er ook een prijsafspraak per artikel, uitgave of project gemaakt worden. Voor eventuele reiskosten of te leveren fotomateriaal, eventueel door professionele fotografen uit haar netwerk, wordt vooraf per opdracht een extra prijsafspraak gemaakt. Na goedkeuring van de offerte worden de afspraken via de mail bevestigd. Bij Contactmakker zijn zowel de afspraken als de teksten duidelijk en gedetailleerd.


Neem contact op